Eva Okeijn H​älsokonsult

Behandlingar​

Aromamassage

Du får en helkroppsmassage, där målet är att du har en underbar stund som bara är din. Där kropp och sinne får slappna av och bara vara, under en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste Essentiella oljor. Pris: 550 kr för 45 minuter, 60 min 800 kr


Regndroppsmassage - Regndroppstekniken
är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften av eteriska oljor från Young Living Essentiell Oils.
Pris: 800 kr för 60 minuter, 1000 kr för 75 minuter.

Regndroppsmassage Med Bibliska Oljor, njut av de 12 Bibliska oljorna effekt. Pris: 850 kr för 60 minuter


Stress-buster Känner du dig stressad och vill slappna av den här behandlingen tar ca 20 minuter, där arbetar vi med din nacke och mjuk massage på dina axlar. Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet! En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa!

Pris 350 kr för 20 minuter, 700 kr för 40 minuter

NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser med en glasstav och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet. Fokus är att få det autonoma nervsystemet i balans. NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att många somnar. 

Pris: 350 kr för 20 minuter, 700 kr för 40 minuter